Új hastáncos szerelés a hétvégi fellépésre

Nagy újdonság az nekem, hogy az utóbbi időben már nem csak tanulom a hastáncot, hanem engem is hívnak fellépésekre a csapattal. Néha alig hiszem el, hogy miközben évekkel ezelőtt olyan nehezen vettem rá magam, hogy kipróbáljam a táncot, és úgy kellett bevonszolnia engem a terembe a barátnőmnek, most már magabiztosan állok ki a színpadra. Na persze most is izgulok, néha úgy érzem rosszul leszek, amikor eljön a fellépés napja. Ilyenkor nem is tudok pár óráig enni se, annyira remeg a gyomrom. De szerencsére a társaim segítenek, tartják bennem a lelket. Nem is tudom, mihez kezdenék a lányok nélkül, akik mindig emlékeztetnek rá, hogy miért kezdtem el elsőként táncolni, miért lett az életem része, egy olyan hobbi, amit napi szinten is szívesen űzök.

aprod

Tehát hétvégente néha fellépünk, és ilyenkor mindenki igyekszik a legjobb formáját hozni. Valaki még fodrászhoz is elmegy, csak hogy a frizurája mozgás közben is tartson, és a hajlongás közben ne essen szét a kontya. Persze a ruha is nagyon fontos, mondhatni a ügyességünk mellett ez a legfontosabb. A közönség szereti azt képzelni, hogy nem magyar háziasszonyok vagyunk, hanem egy egzotikus országból jöttünk el. Ehhez pedig autentikus ruha kell, fátyollal, rázókendővel, libbenő szoknyával és indiai ékszerekkel. Nekem is van egy nagyon szép darabom otthon, sötét vöröses lila színe van, és arany hímzés van rajta. Nagyon szép, enyhén átlátszó, de kényes anyag. A múltkor a lányom játszott vele, és beleakadt vele egy széklábba, így pedig rögtön eltépte. Egy nagy hasadás keletkezett a szoknyán, én is csak akkor vettem észre, amikor hajtogattam.

Vagyis a hétvégén volt a fellépésünk, és nekem nem volt mit felvennem. Nem volt jó az se, ha csak a szoknyát megvarrom, mert ekkora szakadás látszana rajta utána is. Az sem megoldás, ha csak a szoknyát lecserélem, hisz nem találnék pont ilyen árnyalatút, és az meg furcsán néz ki, ha a darabok elütnének egymástól. A legnagyobb baj az volt, hogy most nem volt pénzünk arra, hogy egy tejesen új szettet vegyek magamnak.

Már épp le akartam volna mondani a fellépést, amikor a csapattársam azt tanácsolta, hogy nézzem meg egy apróhirdetési oldalon. Gyorsan fel is kerestem a helyet, amit javasolt, és nagyon könnyen tudtam raja böngészni. Mindenhez van külön kategória, a ruhákra is, és ezen belül lehet keresni például kiegészítőt vagy cipőt, táskát.

Nem nagyon reménykedtem abban, hogy én ott hastáncos ruhát találhatok, de nagy meglepetésemre találtam egyet. Pont az én méretem volt, valamint elég jól is nézet ki, éppen sötétzöld, ami jól megy majd a hajamhoz. Az eladó leírta a pontos méreteit is, így ellenőrizhettem is, hogy pont jó-e, mert a derekából még be tudok venni, de hosszabbá nem tudom tenni, ha túl rövid.

Miután mindent rendben találtam, fel is vettem a kapcsolatot az eladóval. Kiderült, hogy ő is fellép, és sokat táncolt ebben a ruhában, csak azért váltja le, mert kapott egy újat. Meg is beszéltünk egy találkozót, és az eladó még azt is megengedte, hogy felpróbáljam a ruhát, mielőtt megvettem. Ráadásul nem is kellett messze mennem, hisz oldalon kiválaszthattam, hogy a mi megyénkben legyen a termék.

Nagyon elégedett voltam a ruhával, az eladóval és hirdetési oldallal is. Könnyen megtalálod az aprod, ami téged is érdekelhet, és nagyon könnyen tudsz venni vagy eladni dolgokat. Szerintem eladom a régi ruhát, hátha valaki ügyesebben meg tudja varrni, vagy be tudja venni, így pedig nem látszik majd a szakadás. Az a lényeg, hogy így én is fel tudtam lépni a csapattal.