Öltözői trécselés

Az iskolakezdés mindig egy rettentő procedúra, olyan, mint karácsonykor a tömegben bevásárolni, egyszóval senki nem kívánja a háta közepére se. Szerencsére már azért túl vagyok egy-két sulis szeptemberen a gyerekekkel, úgyhogy egy fokkal nagyobb magabiztossággal indultam neki.

Amióta csak az eszemet tudom, azóta táncolok, így felnőtt korunkra úgy döntöttünk a barátnőimmel, hogy elmegyünk hastáncolni. Miért is ne! Ez azért jó, mert mindig meg lehet tudni valami érdekeset, amíg odaérünk a próbára vagy az öltözőben. Most sem volt ez másképp. A sok anyuka összejött, hogy az iskolakezdésről panaszkodjon, de ’hálistennek az egyik talpraesett társunk ajánlott nekünk egy oldalt, ahol nemcsak a szükséges felszerélést és kellékeket lehet megvenni, hanem mindenféle játékot is. A játékidő elengedhetetlen ezeknél a kis apróságoknál, nem kell, hogy belefásuljanak már ilyen korán az iskolába, úgyhogy egyből megkértem a társunkat, hogy legyen szíves és ossza meg a közös messenger csoportunkban.

Miután hazaértem a jó fárasztó edzésről és letusoltam, befeküdtem a férjem mellé az ágyikóba egy laptoppal és ki se bírt szakítani a gépből, mert elvesztem az oldal rejtelmeiben. Nagyon könnyen megtaláltam, amit kerestem, mert minden teljesen átlátható és jól kezelhető. Már a kezdőlapon is van külön fül az iskolának. Azon belül pedig egy precíz szűrő segítségével válogathatok a csak fiús, vagy csak lányos iskolatáskák közül, de számos más opció is rendelkezésre áll az eredmény szűkítése, illetve a megfelelő termék megtalálása érdekében. Azért is van szükség a szűrőre, mert annyira nagy a választék. Hirtelen nem is tudtam eldönteni, hogy mit vegyek meg. Számtalan remek ajánlat közül válogathattam, nagyon kedvező árakon érhetők el a termékek, sőt nagyon magas kedvezmény társul egyes termékekhez. Ha valaki húszezer forintnál többet költ, akkor a szállítás ingyen van. Na hát én többet költöttem ennél az összegnél. Nagyon tetszett, hogy lehetőségem volt telefonon keresztül rendelni, mert így sokkal gyorsabban kész voltam vele és egy kedves úriember minden kellő információval ellátott. Ahogy mondta a szállítás sem tartott sokáig, egészen keveset kellett csak várnom a csomagra. Lehet én jobban örültem az iskolás cuccoknak, amik között volt: iskolatáska, tolltartó, tornazsák, uzsonnás büdöge, amit csak el lehet képzelni.

Én azért nem csak az iskolás dolgokat néztem meg, ennek köszönhetően bővült a családi tár újabb társasjátékokkal is. Ahogyan már korábban is említettem, nálunk nagyon fontos, hogy a gyerekek az iskola mellett játszanak is, hiszen gyerekek, de azért nekem is jól esik egy hosszú nap után leülni a családom körébe és társasozni.

A csoportban mindenki nagyon örült a hasznos információknak, hiszen többségében anyukák a tagjai. Ezzel a barátnőnk, de leginkább a jatekwebshop.eu megmentette a szeptembert és innentől már többé nem kell aggódni az iskolakezdés miatt, mert mindent egy helyen, jó áron és könnyen be tudunk majd szerezni. Meg kell mondjam, hogy az apukák is fellélegeztek, mert innentől a szeptember nyugalomban telhet majd a számukra is. Remélem sok anyuka rátalál majd a jövőben erre a remek oldalra.