Megigézett a hastánc ennek eredménye egy ipad érintőüveg cseréje lett

Mindig is szerettem, a keleti kultúrát köztük pedig a hastáncot. Valamiért mindig teljesen elvarázsol, hisz az a lágy csípőringást, amit egy gyönyörű nő csinál, nem lehet nem bámulni. Úgy gondolok mindig erre a táncra, mint az állatvilágban a párzási táncokra, hiszen elég jó figyelemfelkeltő.

Nem olyan rég jött egy hastánccsoport fellépni a falunapunkra. Mondanom sem kell, hatalmas érdeklődést váltott ki, a falu apraja-nagyja kint volt. Mondjuk a falunap mindig egy ilyen rendezvény, nem biztos, hogy a tánccsoport miatt jöttek ki többen, azonban az tuti, hogy amikor a műsorukat adták, mindenki a színpad elé csődült. Többen videózták a színpadot, én meg csak sétálgattam a színpad előtt, mint egy élőholt, figyeltem mi történik a porondon. Minden szögből meg akartam csodálni a produkciót, ez egészen addig tartott, amíg véletlenül valaki kezéből ki nem vertem a táblagépét, ami pont olyan szerencsétlenül esett, hogy betört a kijelzője. Szörnyen röstelltem, hogy ez történt, és természetesen azonnal mondtam, hogy megtérítem az okozott kárt.

Ezzel azonban annyi baj volt, hogy nem tudtam, hogy mihez, kihez forduljak, hiszen a falunkban nincsen ilyesmi szerviz… A károsult felvilágosított, hogy neki van rá megoldása. Nem kell mást tennem, mint hogy leellenőriznem az oldalukat, mert akár már most tudja intézni a javítást és akkor csak a díját kell kifizetnem. Elkezdett érdekelni a dolog.

Megkaptam a szolgáltatás honlapjának a címét és átböngésztem az oldalt. Meglepődve tapasztaltam, hogy mind mobilon és mind PC-n is kifejezetten jól működik, mindig a kijelző méretéhez viszonyul az oldal. Ráadásul tényleg, egy nagyon hasznos szolgáltatás, hiszen az embernek semmi dolga nincs, mert egy minimális futárdíj megfizetésével az egész ország területén vállalják, hogy eljönnek a meghibásodott készülékért és megjavítják. Jelen esetben semmi dolga nincs az embernek az ipad érintőüveg cseréjével. Az árukat megnéztem és egyáltalán nem volt vészes, így nyugodtan jeleztem vissza, a károsultamnak, hogy természetesen szívesen állom a javítást. Szerencsére nem csak előreutalással, hanem utánvétellel is lehetett fizetni, és ahogy az oldalon olvastam, a kár nagysága is közrejátszik az ár alakulásában, így biztos csak annyit fogok kifizetni, amennyit valóban kell!

8-10 nap leforgása alatt, már le is zajlott az egész, de mint kiderült, nem csak a kijelzőt, hanem a nyomógombot is ki kellett cserélni rajta, de mivel nem így állapodtunk meg azzal, akinek okoztam a szerencsétlenséget, hanem ez csak a szerviz idő alatt derült ki, így azt nem kellett kifizetnem!

Azóta is remekül működik a kis szerkezet, mert sokat látom vele a srácot a faluban, ahogy felvág a szegényebb ismerősei előtt. Én azonban nagyon örülök, hogy megismertem egy ilyen remek szolgáltatást, mert azóta is ha tehetem híresztelem, mert biztos sokaknak nagy segítségére lehet, főleg azoknak, akiknek a környékükön nincsen mobil, táblagép szerviz!