Még Edit barátnőm is megirigyelte a konyhabútorom színét

Szoktam járni kikapcsolódásképpen hastánc órára. Nagyon szeretem csinálni, a lányokkal is nagyon megszerettük egymást. Egy egész szuper kis csapat alakult ki. Sokat szoktunk eljárni külön is, csajos találkozókra. Ilyenkor szoktunk beszélni mindenféle női dologról. Lakásról, pasikról, ruhákról stb.

Az egyik ilyen alkalomkor épp mutattam nekik a képeket a konyhámról, és Edit barátnőm teljesen felháborodott, hogy az én konyhám sokkal szebb lett mint az övé. Meg is kérdezte, hogy hol vettem a konyhaszekrényt, meg a mosogatómat. Teljesen kivetőzött magából, hogy ő pont olyan színt keresett az egész felújítás alatt, mint amilyen színű az én konyhaszekrényem is.

Meg is kérdezte, hogy pontosan mi ez a szín, én pedig  elmondtam neki, hogy elefántcsont színe van a konyhabútoromnak. Én is imádom egyébként ezt a színt. Nagyon jól harmonizál a konyha többi részével.

Kicsit azért jól is esett, hogy az Edit ennyire megirigyelte a konyhámat, ugyanis ötünk közül ő az, aki mindig mindenből a legszebbet, legjobbat, legízlésesebbet veszi, és ezzel szeret is felvágni. Valószínűleg azért is borult ki ennyire, hogy az én konyhám sokkal jobban sikerült.

A konyhámban egyébként szürke hajópadló van, elefántcsont konyhabútorral és türkiz, meg fehér falakkal. Az egyéb konyhai kiegészítők pedig szintén elefántcsont színűek. Az asztalom fehér, ahogy a székek is. A mosogatónál pedig fehér csempe van, néhány dekor elemmel.

Nagyon sokat tervezgettem, még ezt így sikerült kitalálnom. Úgy kezdtem neki a felújításnak, hogy már pontosan tudtam mit fogok venni, és hol lesz a helye. Én ilyen előre tervezgetős vagyok. Főleg hogyha a lakásról van szó.

Bár szerintem minden nő élvezi a lakberendezést. Összeegyeztetni a színeket, az anyagokat, kitalálni, hogy mi hova kerüljön.. Imádom.

Miután a lányokkal megvitattuk, hogy nekem sikerült a legjobban a konyhám, és Edit is megbékélt a tudattal, hogy most az egyszer nem ő teljesített a legjobban valamiben, visszamentünk edzésre.

Imádjuk a hastáncot. Annyira ki tudunk kapcsolni közben. Csak a mozdulatokra koncentrálunk, elfelejtjük a napi gondokat. Ráadásul nem csak az elmét, de a testet is karban tartja. Ráadásul általa új barátokat is szereztem.