Délutáni levezetés a munka után

Már rájöttem, hogy mindenki teljesen más indokból választja a hastáncot.

Vannak, akik egyszerűen csak kíváncsiságból, vannak, akik sportként, és vannak, akiknek csak tetszettek más táncosok.

Én például csak egy jó közösséget kerestem, ahol kipihenhetem a mindennapi munkámnak a co2 palackok pakolásának a fáradalmait.

Nem a legjobb a munkahelyem olyan szempontból, hogy szinte egész nap csak egyszerű fizikai pakolás a feladatom, de azért nem panaszkodhatok, mert legalább van fix állásom – a mai világban ez se adatik meg mindenkinek.

Egy mezőgazdaság gyárban dolgozok, amiről nagyjából annyit kell tudni, hogy nagyon sok co2 palackot használ fel mind hegesztésre, mind pedig a növények érésének gyorsítására.

Én pedig ezen a helyen raktárfelelős vagyok, tehát én felelek azért, hogy a co2 palackokkal mindig minden rendben legyen, biztonságosan legyenek tárolva, mindig legyen elég, mag minden…

Azért mondom, hogy általában a pakolás és fuvarozás viszi el a legtöbb időmet, mert a többi folyamat az szinte automatikusan megy, ilyenkor azonban az átlagosnál jobban kell figyelni, hogy ne ejtsek el semmit, ne essenek le a palackok a targoncáról és semmilyen baleset ne legyen.

A raktározásra is igaz mindez, hisz ott is kell vigyázni arra, hogy ezek a co2 palackok, ha nem is tűzveszélyesek, mint a Pb-vel töltött társaik, de azért robbanékonyak, és óvatosan kell őket kezelni.

Egy kialakított helyre lerakni őket azonban még mindig egyszerűbb, még végigvinni az egész gyáron a felhasználási helyére, ezért általában az jobban szokott aggasztani.

A beszerzés szintén nem problémás, mert co2 palackokat pont egy nagyon megbízható és jó helyről rendelünk, ahonnan házhoz is szállítják a megfelelő időpontokra őket.

Mivel amúgy is nagy mennyiség van nálunk mindig raktáron, ezért annak a lehetősége nem áll fenn, hogy véletlen valamikor kifogyunk belőle, hisz inkább mindig többet raktározunk – ezért is nem volt még eddig ezzel problémám.

Összességében azonban úgy éreztem, kell valami, ami munka után jó arra, hogy levezessem a feszültséget.

Ezért is választottam azt, hogy mostantól hetente kétszer hastáncra fogok járni – aztán majd, hogy mi az eredménye, arról majd még megpróbálok beszámolni, hátha nektek is kedvet hozok rá!