Aranyszoknya, aranykávé, piros babkávé

Őszintén megmondom, hogy sosem gondoltam volna, hogy egy hastánc turné egyik állomásának főszervezője leszek. A Közösségi Ház azonban, ahol dolgozom folyton folyvást programokat szervez az idelátogatóknak. Így, mikor jött az igény, hogy egy amatőr hastáncos táncegyüttes útba ejtené turnéján a mi szerény kis városunkat, mi kaptunk az alkalmon és felajánlottuk a Házat.

Mindig nagyon törekszünk arra, hogy ne csak a hozzánk érkező vendégek érezzék magukat jól, hanem a meghívott előadók is úgy távozzanak tőlünk, hogy a lehető legjobb emlékeket vigyék magunkkal a mi kis közösségünkről.

Ezért a sok-sok szervezkedés mellett az én feladatom szokott lenni, hogy egy kisebb ajándékcsomagot összeállítsak a nálunk fellépők számára. Az elmúlt három évben már kialakítottam ennek kapcsán egy rutint, egy jól bevált folyamatot, így mindig nagyon egyszerűen és viszonylag gyorsan el tudom intézni ezt a feladatot. Most is csak néhány információra volt szükségem, ezért utána olvastam a hastáncos lányoknak és megfigyeltem, hogy minden turnéjuk során egy kávézóban ünneplik meg a fellépés sikereit. Így tehát találtam egy közös pontot.

Ezen kívül észrevettem, hogy a próbatermük egy kis bérlakás, ahol van ugyan egy konyha, de nincsen felszerelve. Ezek után nagyon hamar jött a döntés, hogy nem több kisebb csomagot kapnak majd tőlünk ajándékba, hanem rendelek nekik egy közepes árkategóriájú kávéfőzőt és egy csomag kávét, hogy ezentúl a próbák után is örvendhessenek a fekete folyadék kortyolgatásának.

Mint mindig, ha ilyen helyzetekbe botlok, az ajandek.varazslo.hu/blog/item/ajandek-kaveimadoknak oldalhoz fordultam segítségért. Egyébként az ajándék.varázsló oldalán, esetemben ez a leglátogatottabb oldal, hiszen valamilyen kávés kiegészítő, vagy maga a kávé egy elég best of-nak nevezhető ajándékfajta. Ezen az oldalon eddig minden meghívott előadónknak tudtam innen ajándékot választani a kortól és a nemtől, de még az érdeklődési körtől is függetlenül, hiszen kávét, nagyjából mindenki fogyaszt. De ha nem, ott van a zöld kávé, mint további lehetőség.

Az évek során rengeteg időt és energiát spórolt meg nekem ez az oldal, mert a meddő töprengés helyett folyamatosan kínálja fel nekem a jobbnál jobb ajándék lehetőségeket, nekem csak választanom kell és továbbnavigálni a terméket kínáló webáruházra.

Természetesen a hastáncos lányoknak is sikerült választanom itt egy gyönyörű piros színű elektromos kávéfőzőt és egy aranypapírba csomagolt darált kávé csomagot. Nagyon jól passzolt a lányok szereléséhez, és látszott rajtuk, hogy nagyon örültek a pompás ajándéknak. Azt nem árultam el nekik, hogy nekem összesen fél órámba sem került a beszerzése, hála az ajándék.varázslónak!